Therapies for two

Дискретен лукс, спокойствие  и хармония Ви очакват в нашите елегантни реалкс суити, резервирани специално за Вас и Вашият партньор, където  ритуалите, които сме подготвили, ще се превърнат в истинско преживяване. Суитата е оборудвана с модерна барик вана,  професионални легла за процедури и разполага с уютен кът за релаксация.

Луксозни процедури с винотерапия, чаша вино и глътка безвремие в изискана атмосфера!

 

Изберете своето меню:

 

Класика

Идеален старт в света на винотерапията! Програмата включва ароматна вана със соли и винени екстракти, масаж за двамата с топло гроздово масло. Релаксирайте с чаша прекрасно вино Todoroff в елегантната атмосфера на нашата спа суита!

75 мин.       100 лв.

 

Селекция

Насладете се на нашето уникално винено маскарпоне за двама! Програмата Ви стартира с нежна ексфолиация на тялото с микронизирани гроздови семки и натурални етерични масла. Следва ефектна маска с концентриран екстракт от Каберне Совиниьон, гроздово брашно и биволско мляко, богата на млечни киселини, полифеноли и резвератрол, които действат като естествен лифтинг за кожата. Доставете наслада на сетивата си в нашата барикова вана с аромата на младо вино, и плодове с чаша вино Todoroff.

90 мин.       120 лв.

 

Резерва

Специална  релаксираща програма за Вас и Вашият партньор с винени продукти и ексклузивни натурални масла.
Програмата стартира с пилинг от микронизирани гроздови семки и подхранващо масло от грозде. След това ще Ви оставим да помечтаете  с чаша прекрасно вино Todoroff и  релаксираща музика в ароматната вана със соли, вино и екстракт от Каберне Совиньон.
Като кулминация сме подготвили за дамата маска с масла от карите, грозде, жожоба и етерични масла, а за господина енергиен масаж с топло гроздово масло.

Ефектът е кадифена кожа и прекрасно настроение!

90 мин.  140 лв.

70мин.    80лв.