т

и

й

м

б

и

л

д

и

н

г

TODOROFF Wine Team Building

 

„TODOROFF Wine Team Building създава и организира изключителни Винени Приключения в света на виното, които ангажират, обучават и забавляват вашата група. За компаниите, които искат да възстановят екипите си от ежедневното напрежение на работното място, TODOROFF Wine Team Building създава уникални работни срещи и събития за изграждане на екип, включващи вино и храна, които възстановят работната култура и подобряват работата на екипа във вашата компания. Ние разбираме корпоративната култура на екипа и как работни срещи и събития на тема вино привличат служители, партньори и клиенти заедно.

Нашите тематични ивенти ще ви помогнат да създадете едно запомнящо се и динамично събитие. Интерактивните приключения на „TODOROFF Wine Team Building са идеалната възможност за укрепване на връзките.

Желаете да обогатите Вашата винена култура, ние ще го направим за вас, като ви помогнем да откриете индивидуалната характеристика на виното, като откриете тайните за дегустацията. Защо завъртаме чашата, как да прочетем етикетите, какво разказва цвета на виното, как да усетим богатството на аромата и вкуса, какво са танините и киселините във виното и много други малки тайни.

„TODOROFF Wine Team Building е идеалният начин за повишаване на знанията, независимо дали сте начинаещ или любител!

Ще бъдате ръководени в различни дегустационни упражнения, които показват как да се идентифицират различни вкусове на виното и комбинация с храната. Ще научите как балансирането на тези вкусове влияе върху връзката между храната и виното.

 Искате да откриете любимото си вино със сочна пържола? Ще ви научим как!

Чрез „TODOROFF Wine Team Building ще можете:

  • Да откриете тайните на дегустацията;
  • Да опредилите аромати и специфични нюанси на вашето вино;
  • Да създадете вашето вино като направите собствен купаж;
  • Да създадете етикет за виното което сте създали;
  • Да определите каква музика е най подходяща за вашето вино;
  • Да определите с кава храна е най подходящо да консумирате виното;
  • Да разберете какво е „Изкуството на Винотерапията“ и как помагат виното и продуктите от грозде на вашето здраве;
  • Да си нарисувате чашата, с която да пиете вашето вино с удоволствие или да направите подарък на близкък човек;

„Ако наистина искате да накарате екипа си да се движи в една посока, аз силно препоръчвам „TODOROFF Wine Team Building“, като едно уникално преживяване, което има огромна сила за свободно летене и освобождаване. По време на игрите хората се движат в една посока и излизат ръка за ръка”

Ivan Todoroff

Създател на бранда TODOROFF

Тиймбилдинг игри

Wine Master

Организира се дегустационна лекция за запознаване начина на дегустация, характеристиката на вината, специфика на сортовете и т.н. След приключване на лекцията и дегустацията се провежда индивидуална дегустация в която всеки индивидуално посочва сорта на виното и основните му характеристики. Излъчва се „WineMaster“ – човекът, който най правилно е охарактеризирал вида на вината, които са се дегустирали.

Продължителност – 90 мин.
Организира се при минимум 6 участника

Wine Ambassador

Забавна отборна игра – след като сме ви запознали с основните познания за виното, ще проверим свежестта на Вашите знания, ще бъде определен отбора победител, ще получите награди и ще получите званието WineAmbassador.

Продължителност – 120мин.
Организира се при минимум 6 участника

Wine Maker

Ще се потопите в изкуството да купажирате вино по Ваш вкус, с насоки от нашия сомелиер или технолог.  Първо ще се запознавате с начина за купажиране на вината, след което ще изготвите  собствен индивидуален купаж. Извършва се сляпа дегустация и се определя най добрия купаж. Този отбор който е селектирал този купаж получава сертификат за званието Wine maker. Работи се в екип като купажа се обсъжда между съотборниците.

Продължителност – 90мин.
Организира се при минимум 6 участника

Wine Label maker

Да създадем вашият личен или корпоративен бранд и етикет за вино!

Ежедневно се сблъскваме с различни етикети на вино по рафтовете на магазините. Но какво показват те и как се създават. Ние ще ви запознаем с основните принципи за създавене етикет за вино и ще ви дадем възможност да създадете вашия личен или корпоративен етикет за вино.

Продължителност – 120мин
Организира се при минимум 6 участника

Wine & Health

Всички сме чували за полезните свойства на виното и гроздето, но познаваме ли ги наистина? В нашето пътуване в света на Винотерапията, на чаша вино ще ви запознаем с най характерните полезни свойства на виното и гроздето.

Продължителност – 90мин.
Организира се при минимум 6 участника

Wine Artist

Рисуване с бои върху стъклени чаши с учител-художник, който да Ви насочва. Накрая се организира изложба на нарисуваните чаши и се определя званието Wine Artist“

Продължителност – 120мин.
Организира се при минимум 6 участника

Wine Music & Chocolate

Замисляли ли сте се как ви влияе музиката, докогато се храните или пиете вино. Вероятно да.

Но как си влияят взаимно музиката и виното? Може да го направите.

След като се запознаете с основните характеристики на дегустираните 5 вида вина, под звуците на специално подбрана музика ще определите характера на всяко вино, според вашите лични възприятия под влиянието на музиката. Всяко вино ще дегустирате със специално изработен шоколад/бомбон. Ще усетите истинско удолствие от съчетаването на вкусове и възприятия. Накрая между вас ще се откроят групите, които имат близки емоционални усещания.

Продължителност – 90 мин
Организира се при минимум 6 участника

Тематична дегустационна вечеря

Всеки тематичен тиймбилдинг обикновено завършава с тематична дегустационна вечеря, която е специално подбрана за вас от нашия готвач с предложени конкретни вина от нашия сомелиер, на база проведените вече забавни игри. Нашия готвач ще предстви всяко ястие и ще обясни защо е подбрал това ястие за виното, което ще дегустирате с него.

Стандартната цена за такава вечеря с 4 степенно меню е 65.00лв. с включено конкретно вино към всяко ястие, домашно изпечен хляб, минерална вода с дегустационна порция български фермерски специално подбрани сирена.

Организиране на индивидуални или комбинации от игри

Тези сближаващи колектива събития се организират специално за опознаване и сближаване на участниците, както и запознаването им с основните специфични насоки за развитието им на личната винена култура и познания, които стават все по необходими в ежедневието. След обсъждане, заедно с вас можем да планираме времето, вида на играта, както и комбиниране между игрите или части от тях. Вие може да вземете участие при съставяне на собствена индивидуална игра според конкретна цел или индивидуалната специфика.

Цената за всеки тематичен тиймбилдинг се изготвя според конкретните съчетания между игрите и броя участници в него.

Заявете Вашето персонализирано предложение и ние ще създадем събитието което ще бъде незабравимо за вас!

Запитвания за цена или повече информация можете да получите на:

Тел.: +359 896 689 442
Email: [email protected]

Винаги на Ваше разположение,
Екипът на TODOROFF Wine Residence