SPA Therapies

Фейшъл – терапия за лице

За жени, мъже, младежи

Грижата отвътре и отвън: преоткриване на здравия и млад вид на кожата, изпълнена с релаксация и душевен мир. Терапията се осъществява с подбрани натурални продукти: за почистване, ексфолиране, тоник, серум, масаж, маска, хидратиране – върху лице и деколте.

Редовен фейшъл всяка седмица (два пъти в месеца или поне веднъж в месеца) има много предимства за човека:

  • Подпомага циркулацията на кръвта
  • Подмладява и предотвратява стареенето
  • Детоксикира
  • Ускорява производството на колаген
  • Подобрява еластичността на кожата
  • Стимулира лицевите мускули
  • Подпомага лимфната система
  • Намалява/облекчава психологическия стрес

В терапията се включва масаж на стъпалата, ръцете и/или скалпа(главата).

60мин.    70лв

 

Холистична терапия „Кундалини”

Заедно създаваме и задържаме едно лечебно пространство, за да се свържем отново със самите себе си и истинският източник на изцеление и блаженство. Чрез използването на чисти продукти и доказани във времето техники, въздействащи на ума, тялото и душата, ние подсилваме това дълбоко изцелително преживяване!

Тази холистична терапия е базирана на източната система от чакри, също лимфна и нервна системи, терапия с Марма акупресурна система, изцеление и въздействие на меридиани, и специално звуково въздействие. Използват се няколко вида естествени помощни средства, като кристали и торбички с хималайска сол.

Изцяло индивидуален подход към човека и неговото психическо и физическо състояние.

70мин.     80лв.

 

Терапия за бременни „Бъдеща майка”

Разработен отново по холистичен метод и използвайки същите средства както терапията Кундалини. Бременността е свещен период на благодат за жената, време, когато нейното сърце и душа са отворени, възприемчиви и много чувствителни. Балансът е от съществено значение за развиващото се бебе, да се чувства сигурно и щастливо. Чисто удоволствие за лице и тяло, приспособено към етапа на бременността и как изглеждате и се чувствате. Облекчава болки в гърба, задържане на течности, стрес, умора и уморени крака, както и подобряване на тонуса и еластичността на кожата. След това ще се чувствате енергични и прекрасно отпуснати, с бебешки мека кожа.

70мин.    80лв.

 

Рефлексотерапия на стъпала

Рефлексологията (зонотерапия) е метод за облекчаване на болка чрез стимулиране на предварително определени точки на натиск. Тези точки на натиск са известни с това, че се свързват директно през нервната система и засягат всички телесни органи и жлези. Приложена правилно, може да облекчава алергични симптоми, както и стрес, болки в гърба и хронична умора. Рефлексологията е с доказан успех при лечението на различни състояния и наранявания.

40мин.   50лв.